Vi hjælper med

Vi hjælper med det hele i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Udgangspunktet for vores praktiske arbejde som bedemænd er et højt etisk, moralsk og fagligt niveau. Vi er som mennesker meget tolerant overfor andre, og har grundlæggende den dybeste respekt for ethvert menneske – og de ønsker og behov, der opstår i forbindelse med en samtale hos os.

Vi tager os af alle praktiske opgaver fra start til slut, uanset trossamfund og medlem af den danske folkekirke.

Vi sætter en stor faglig og personlig ære i at hjælpe, få tilrettelagt og gennemført en højtidelighed efter afdødes og pårørendes ønsker. Det gælder lige fra praktiske ting som f.eks. blomster, gravsten/stenhugger, dødsannonce, kaffebord osv.

 

Højt fagligt niveau – og tryghed

I forbindelse med en begravelse eller bisættelse, er vi behjælpelige med alt kontakt og papirarbejde til præst og offentlige myndigheder. Vi gør meget ud af, at enhver højtidelighed er individuel og nøje afstemt efter personlige ønsker.

Derfor udarbejder vi altid i forbindelse med en samtale, et skriftligt økonomisk overslag, som sikre overblik og tryghed i hele forløbet. I vores 5 begravelsesforretninger har man mulighed for at vælge kiste eller urne.

 

Vi er ISO9001 certificeret bedemænd

Ud over at være medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, er vi også ISO9001 certificerede, hvilket sikre dig som kunde på mange forskellige områder.

Du kan læse mere og få yderligere information om betydningen af, at benytte en certificeret bedemand. Erhvervsministeriet og Forbrugerrådet Tænk anbefaler DS ISO9001 Certificerede bedemænd.

 

Kontakt os – og lad os hjælpe

Du skal være meget velkommen til at kontakte os uforpligtende, uanset spørgsmålets karakter. Der dukker ofte mange spørgsmål op, og vi vil gerne bidrage med relevant information og hjælp.
kontakt trygt bedemand Annette Bøgh og Henrik Juul.