Pjecer

Vi har her samlet lidt forskellige informationer samt nyttige pjecer.

 

Sidste afsked

I løbet af livet opstår der for os alle tidspunkter hvor døden kommer tæt på. I nogle tilfælde som en påmindelse om, at livet ikke varer evigt, og i andre tilfælde i en situation, hvor vi skal gøres os tanker om den sidste afsked.

Uanset situationen så rejser det en række spørgsmål og et behov for afklaring eller hjælp og viden til at håndtere situationen rigtigt.

 

Danske bedemænd

Brancheforeningen Danske Bedemænd har udarbejdet en række forskellige pjecer, som på en fyldig og seriøs måde kan være til hjælp.

Du kan nedenfor se en række af pjecerne, som du er meget velkommen til at rekvirere direkte hos os, hvis disse ønskes i papirform.

 

Pjecer

Minde Smykker med et personligt touch

Vi har indgået samarbejde med Jewel Concepts om helt unikke smykker med personligt touch, og fingeraftrykket af den du holder af.

Få et helt personligt smykke som et evigt minde om en person du holder af.  Et smykke så personligt og specielt, at det er lavet kun til dig. Din elskede på din finger, og dem, du holder af nær dit hjerte.

 

 

Smykkerne er professionelt og omhyggeligt fremstillet i guld, sølv eller hvidguld, ud fra et rigtigt fingeraftryk. Der bliver kun brugt kvalitets råvarer.

Du modtager ligeledes et certifikat med en kopi af aftrykket og oplysninger omkring hvilken del af aftrykket, der er brugt i smykket.

Et smykke med et fingeraftryk bringer den elskede person tættere på dig

Med smykket får du mulighed for at bære det unikke af den, du holder af. En anden måde at være sammen på, når nu døden har skilt jer.

Smykket er et personligt minde eller en unik gave. Det kan være, du har du mistet din mor, far eller bedsteforældre?

Eller også kan smykket være til dig selv eller måske dine børnebørn, en gave til afgangseksamen, konfirmationen eller en fødselsdagsgave.

Der er mange muligheder at vælge imellem. Der er forskellige modeller af vedhæng som eks. et vedhæng formet som et hjerte, et kors, en firkløver, en stjerne, eller blot en cirkel.  Du kan også få lavet en ring eller øreringe.

Pjecer

Læs mere i denne brochure eller på Jewel Concepts hjemmeside, hvor du kan se de mange muligheder. 

Du er også meget velkommen til at spørge os og kan blot kontakte os på telefon 58 52 44 47.