Bedemand Slagelse – Vestsjælland

Bedemand Slagelse – Annette Bøgh og Henrik Juul, er din personlige og lokale bedemand og begravelsesforretning i Slagelse og omegn.

Der er mange ting at tænke på, når man har mistet en af sine kære og skal sige farvel.
Hos bedemand Annette Bøgh i Slagelse, hjælper vi gennem hele forløbet og påtager os alt det praktiske i forbindelse med begravelse eller bisættelse, uanset tro eller medlemskab af Folkekirken.

Vi sætter en stor ære i, at man kan stole 100 % på os og være trygge, når man har valgt at bruge vores hjælp. Hos os, gør vi meget ud af, at enhver højtidelighed er individuel og nøje afstemt efter personlige ønsker. Udgangspunktet for vores praktiske arbejde som bedemænd i Slagelse er et højt etisk, moralsk og fagligt niveau.

 

ISO9001 certificeret bedemand Slagelse

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, og er også ISO9001 certificerede, hvilket sikre dig som kunde på forskellige områder.

yderligere information og se, hvad det betyder for dig at benytte en certificeret bedemand.
Erhvervsministeriet og Forbrugerrådet Tænk anbefaler DS ISO9001 Certificerede bedemænd.

 

Priser på bedemand i Slagelse

Vi udarbejder altid i forbindelse med en samtale et økonomisk overslag, som sikre overblik og tryghed i hele forløbet. For os betyder TRYGHED, TILLID, ÆRLIGHED og STØTTE rigtig meget.

Prisen på en begravelse eller bisættelse afhænger selvfølgelig af, hvilke ønsker der er til højtideligheden.

Du kan dog læse mere om vores priser på bisættelse, begravelse, kister & urner, kørsel, honorarer, begravelseshjælp m.v., og se forskellige priseksempler.

 

Yderligere information

Du kan her på hjemmesiden få yderligere relevante oplysninger og informationer, om alt hvad vi hjælper med, samt priser, praktiske informationer, pjecer m.v. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os telefonisk for spørgsmål.

For os betyder tryghed, tillid, ærlighed og støtte alt.

 

Kontakt derfor trygt din lokale bedemandsforretning i Slagelse – Annette Bøgh og Henrik Juul, og vi vil hjælpe med alt, hvad du har brug for – fra start til slut.

Ring til os på telefon 58 52 44 47.

 

Bedemænd er også “mennesker”…