Bisættelse i Slagelse, Sorø, Skælskør, Korsør, Gørlev og Næstved

Skal du have hjælp til at planlægge en bisættelse i Slagelse, Sorø, Skælskør, Korsør, Gørlev og Næstved eller andre steder i Vestsjælland og på Sydsjælland – så lad bedemand Juul og Bøgh hjælpe dig.

Du får en unik bisættelse, der er nøje afstemt efter afdødes og dine ønsker.

Vi har arrangeret bisættelser siden år 2000, og arrangerer omkring 600 højtideligheder årligt. Derfor kan du trygt overlade bisættelsen til os.

Selv om vi har en meget stor erfaring, bliver ingen bisættelse en rutine. Hver gang er det sidste farvel definitivt, og kan ikke gøres om.

Personlig afsked

Las os hjælpe med en personlig afsked. Vi giver os god tid til at hjælpe dig, med valget af bl.a.:

  • kiste
  • blomster
  • tøj til afdøde m.v.

Vi hjælper med mere end selve bisættelsen, da vi også står for kontakten til alle de andre aktører, der ofte er inde over en bisættelse. Det kan være kirken, krematoriet, blomsterhandleren, restauranten, stenhuggeren eller myndighederne m.v.

Som lokale bedemænd har vi hjulpet med mange bisættelser i områderne: Slagelse, Sorø, Skælskør, Korsør, Ruds Vedby, Gørlev, Dianalund, Høng, Kalundborg, Fuglebjerg, Næstved og Glumsø – og dækker hele det Vestsjællandske og Sydsjællandske område.

 

Bisættelse priser

Vi gør altid meget ud af, at hver eneste afsked er unik og nøje afstemt efter de pårørendes og afdødes ønsker.

Vi udarbejder altid et skriftligt økonomisk overslag med pris på bisættelsen, da dette giver tryghed og overblik i forløbet.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, for yderligere information om prise på bisættelse, men du kan også se vores priser og priseksempler her på hjemmesiden.

 

Vi er ISO9001 certificerede bedemænd

Bedemand Juul og Bøgh er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, men også ISO9001 certificerede, hvilket sikre dig som kunde på forskellige områder.

Det er ikke alle bedemænd, der er certificerede.

Erhvervsministeriet og Forbrugerrådet Tænk anbefaler DS ISO9001 Certificerede bedemænd.

yderligere information og se, hvad det betyder for dig at benytte en certificeret bedemand.

 

Kontakt os – og lad os hjælpe – ring eller udfyld kontaktformularen.

Bisættelse i Slagelse, Sorø, Skælskør, Korsør, Gørlev og Næstved