Begravelse i Slagelse, Sorø, Skælskør, Korsør, Gørlev og Næstved

Skal du have hjælp til en begravelse i Slagelse, Sorø, Skælskør, Korsør, Gørlev og Næstved eller andre steder i Vestsjælland og på Sydsjælland?

Så vil bedemand Juul og Bøgh gerne hjælpe med en unik og individuel begravelse. Vi har stor erfaring, da vi arrangerer cirka 600 højtideligheder årligt.

 

Vi lytter nøje og hjælper dig bl.a. med at beslutte:

  • hvad der skal ske i løbet af begravelsen
  • hvordan kisten og kirken skal pyntes
  • hvilke samler og sange der skal synges

Vi arrangerer begravelser i områderne:
Slagelse, Sorø, Skælskør, Korsør, Ruds Vedby, Gørlev, Dianalund, Høng, Kalundborg, Fuglebjerg, Næstved og Glumsø – og dækker hele det Vestsjællandske og Sydsjællandske område.

 

Borgerlig begravelse

Ønskes en borgerlig begravelse, kan vi også hjælpe med dette.

Dette vælges oftest, hvis afdøde ikke er medlem af folkekirken, eller har en anden religion end kristendommen. Den kan principielt holdes alle andre steder end i kirken, og holdes oftest i et kapel, hjemme hos afdøde eller i naturen.

 

Begravelse priser

Prisen på en begravelse svinger typisk fra kr. 15.000 til 35.000, alt efter de forskellige individuelle ønsker til bl.a. kistetype, længden på turen i rustvogn m.v.

I forbindelse med en samtale udarbejder vi altid et skriftligt økonomisk overslag, som sikre overblik og tryghed i hele forløbet.

Du kan se priser og priseksempler her på hjemmesiden.

Det er muligt at få hjælp til at få begravelseshjælp, hvis afdøde ingen penge har. Vi kan her være behjælpelige, og er særlig godt inde i denne del af arveloven, da vi har en diplomuddannelse som bedemænd.

 

Benyt en ISO9001 certificeret bedemand

Vi er for det første medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, men er også ISO9001 certificerede, hvilket sikre dig som kunde på forskellige områder. Der er mange fordele ved at benytte en bedemand, der er certificeret.

Vær opmærksom på, at det ikke er alle bedemænd er certificeret.

Erhvervsministeriet og Forbrugerrådet Tænk anbefaler DS ISO9001 certificerede bedemænd.

Du kan få yderligere information og læse, hvad det betyder for dig at benytte en certificeret bedemand.

 

Kontakt trygt bedemand Juul og Bøgh- og lad os hjælpe.

 

 

Begravelse i Slagelse, Sorø, Skælskør, Korsør, Gørlev og Næstved