Minde smykker

Minde Smykker med et personligt touch

Vi har samarbejde med Jewel Concepts, om helt unikke minde smykker med personligt touch, og fingeraftrykket af den du holder af.

Få et helt personligt smykke, som et evigt minde, om en person du holder af. Et smykke så personligt og specielt, at det er lavet kun til dig. Din elskede på din finger, eller dem, du holder af nær dit hjerte.

 

Minde smykker - Bedemand Juul og Bøgh

 

Smykkerne er professionelt og omhyggeligt fremstillet i guld, sølv eller hvidguld, ud fra et rigtigt fingeraftryk. Der bliver kun brugt kvalitets råvarer.

Du modtager ligeledes et certifikat med en kopi af aftrykket, og oplysninger omkring hvilken del af aftrykket, der er brugt i smykket.

Et smykke med et fingeraftryk

Med smykket får du mulighed for at bære det unikke af den person, du holdte af. En anden måde at være sammen på, når nu døden har skilt jer. Smykke med fingeraftryk, bringer den elskede person tættere på dig.

Smykket kan være et personligt minde, eller en unik gave. Det kan være, du har du mistet din mor, far eller bedsteforældre.

Smykket kan være til dig selv, eller måske dine børnebørn, en gave til afgangseksamen, konfirmationen eller en fødselsdagsgave.

Flere slags minde smykker

Der er mange muligheder at vælge imellem. Der er forskellige modeller af vedhæng som eks. et vedhæng formet som et hjerte, et kors, en firkløver, en stjerne, eller blot en cirkel.  Du kan også få lavet en ring eller et par øreringe.

Minde smykker

Læs mere i denne brochure eller på Jewel Concepts hjemmeside, hvor du kan se de mange muligheder. 

Du er også meget velkommen til at spørge os og kan blot kontakte os på telefon 58 52 44 47.