Begravelsesforretning i Slagelse, Sorø, Skælskør, Korsør, Gørlev og Næstved

Indehaver Annette Bøgh har drevet begravelsesforretning siden år 2000, og har i dag 6 begravelsesforretninger og 6 bedemænd ansat.

Du finder Bedemand Juul og Bøghs  begravelsesforretninger i følgende byer:
Slagelse, Sorø, Skælskør, KorsørGørlev og Næstved.

Med stor empati og et ønske om at hjælpe pårørende igennem deres svære tid, er forretningen sund og bæredygtig.  Sammen arbejder vi for, at hjælpe pårørende med at få en begravelse eller bisættelse helt efter deres og afdødes ønsker.

Vi hjælper med alle de praktiske opgaver, der er i forbindelse med et dødsfald – også dem, man slet ikke vidste, eksisterede.

Begravelsesforretning i Slagelse, Sorø, Skælskør, Korsør, Gørlev og Næstved

 

Vores styrke i begravelsesforretningen er, at vi altid har god tid til nærvær og et højt serviceniveau.

Vi har altid 100 % fokus på den enkelte opgave, og derved kan du være sikker på, at have vores fulde opmærksomhed. Vi ønsker at høre om tanker og om alt fra afdøde, selve savnet – til begravelsen eller bisættelsen.

Ud fra vores erfaring, kan vi hjælpe med at træffe de rette beslutninger, så tanken og den perfekte begravelse eller besættelse bliver til virkelighed.

Det kan bl.a. være:

  • hvilket tøj afdøde skal begraves i
  • hvordan kisten skal pyntes
  • hvilke blomster, der skal være i kirken
  • og mange andre vigtige ting

 

Begravelsesforretning med stor erfaring

Fokus ligger altid på de kunder, vi arrangerer højtideligheder for nu – og ikke de kunder, vi måske skal hjælpe i næste uge.

Vi holder fokus, ved at være tilstedet både fysisk og psykisk, og vi besvarer selvfølgelig ikke vores telefon, når vi sidder i samtale med jer. Hos os er du altid sikret den optimale service.

En samtale kan ske, både hos jer eller i en af vores 6 begravelsesforretninger.

Vi arrangerer på nuværende tidspunkt omkring 600 begravelser om året, hvilket giver os en stor erfaring. En begravelse bliver aldrig en rutine sag, da det er vigtigt for vores pårørende – og ikke mindst os, at hver højtidelighed er personlig og unik.

 

ISO9001 certificeret bedemand

Begravelsesforretningen Bedemand Juul og Bøgh er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, men også ISO9001 certificerede, hvilket sikre dig som kunde på forskellige områder.

Du kan få yderligere information og se, hvad det betyder for dig at benytte en certificeret bedemand.

 

Erhvervsministeriet og Forbrugerrådet Tænk anbefaler at benytte en
DS ISO9001 Certificerede bedemænd.

 

Kontakt din lokale begravelsesforretning

Med begravelsesforretninger i Slagelse, Sorø, Skælskør, Korsør, Gørlev og Næstved, dækker vi hele det Vestsjællandske og Sydsjællandske område.

Så skal du bruge en bedemand i områderne: Slagelse, Sorø, Dianalund, Skælskør, Korsør, Gørlev, Høng, Ruds Vedby, Kalundborg, Næstved, Fuglebjerg eller Gørlev, kan du med fordel kontakte os på telefon 58 52 44 47.

 

Bedemænd er også “mennesker”…