Bedemand Næstved

Bedemand Næstved – Annette Bøgh og Henrik Juul – Din personlige og lokale Bedemand og begravelsesforretning i Næstved på Sydsjælland.

Hos bedemand Anette Bøgh og Henrik Juul i Næstved, hjælper vi dig igennem den svære tid efter et dødsfald. Vi påtager os alt det praktiske i forbindelse med begravelse eller bisættelse, uanset tro eller medlemskab af Folkekirken.

Hos er der tid til nærvær og højt serviceniveau. Vi kommer gerne til dig.

 

Et godt minde

Udgangspunktet for vores praktiske arbejde som bedemænd i Næstved er et højt etisk, moralsk og fagligt niveau. Vi sætter en meget stor faglig og personlig ære i at hjælpe, få tilrettelagt og gennemført en individuel og nøje afstemt højtidelighed, efter afdødes og/eller pårørendes særlige ønsker.

 

ISO9001 certificeret bedemand

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, men er også ISO9001 certificerede, hvilket sikre dig som kunde på forskellige områder.

Få yderligere information og se, hvad det betyder for dig at benytte en certificeret bedemand.
Erhvervsministeriet og Forbrugerrådet Tænk anbefaler DS ISO9001 Certificerede bedemænd.

 

Priser bedemand Næstved

I forbindelse med en samtale udarbejder vi altid et skriftligt økonomisk overslag, som sikre overblik og tryghed i hele forløbet. Prisen på en begravelse eller bisættelse afhænger helt af, hvilke ønsker der er til højtideligheden.

Du kan dog læse mere om vores priser på bisættelse, begravelse, kister, urner, kørsel, honorarer, begravelseshjælp m.v., og se forskellige priseksempler.

 

Yderligere information

Du kan her på hjemmesiden få yderligere relevante oplysninger og informationer, om alt hvad vi hjælper med, samt priser, praktiske informationer, pjecer m.v. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os telefonisk for spørgsmål.

 

For os betyder tryghed, tillid, ærlighed og støtte alt.

 

kontakt derfor trygt din lokale bedemandsforretning i Næstved – Annette Bøgh og Henrik Juul, og vi vil hjælpe med alt, hvad du har brug for – fra start til slut.

Du kan ringe på telefon 55 77 00 20.

 

Bedemænd er også “mennesker”…